follow | dash
Fearless
So... This is The END c:
Thursday, September 15, 2011 @ 4:57 AM | 0 yeolli(s)

Photobucket

Hello ( hello ,  hello , hehe , ada echo)

Woah....setelah berbulan tutup blog dan fb , banyak ubah-ubah haa...yea , ni bukak blog ni lepas UPSR lah .  Dah lama tak berdating dengan komputer bersawang ni. Lepas keluar dewan tadi , bagai dunia ini ana yang punya ! Yang budak tahun 5 tu , jangan over sangat blogging , tahun depan korang pulak !

Tadi ucap selamat bukan main kuat woaaah , yelah , kali terakhir nak menatap muka pengawas-pengawas kan. HEHE~ keluar dewan , hmmmm , terpekik terlolong sana sini. Choi ! Lepas ni takde saperlah nak kacau tengok lagu Korea FB , Blogging , kan? kalau kacau pun cakap jerlah , kau yang nak pekse akhir tahon tu duk senyap-senyap. #Ceh....nakbegadahhabispekse:)

wokeylah. Ni nak pi bukak ef-bee. tadi PM bukan main post macam-macam. Nak skodeng nih! #KBAI c:

UPDATED
10:05 PM


Tadi pergi W , jumpalah dua classmate. Citer dekat parents , diorang kata nak celebrate habis pekse ah tu. Sengeh-sengeh jerlahh... bab menyindir ni . c;