follow | dash
Fearless
Untitled Post :)
Sunday, February 5, 2012 @ 6:32 PM | 2 yeolli(s)

Photobucket

Assalammualaikum :3

Salam Maulidur Rasul bagi seluruh muslim di dunia. Dan salam homesick dari Hasreen Muzammil. Huhu. Takmau balik maktab gegile T^T

Me lap rumah sangat-sangat. peluk rumah ketatketat. Namoo balik dorm. Seriously. Nak bawak laptop pergi dorm. nak bukak fb harihari. Tapi kat dorm tak boleh buka fb. Kasihan gegilo. 

Oh ye. Awak, awak, awak semua tahu tak saya masuk persatuan apa? Saya masuk Puteri Islam >.< senang kan? Pelajarpelajar lain berkejar nak jadi kadet polis and bomba, saya lenggang kangkung pergi dekat puteri islam. Beshh. Nama vice president puteri islam pun dekatdekat dengan nama saya. Hasreen. Aww :')

Saya masuk kelab ICT and bola tampar. HAHA. Bola tampar? skill pun takde nak masuk bola tampar. Haha. Game tu je yang saya enjoy main. netball? haktui. saya tak sepandai fateen, aissyah, izzah etc dalam netball.

That's all. KBAI C: 

MRSM ALOR GAJAH :)
Friday, February 3, 2012 @ 10:48 PM | 0 yeolli(s)

a href="http://media.photobucket.com/image/weheartit/zonkadoodle/japcandies-weheartit.jpg?o=16" target="_blank">


Assalammualaikum dan salam homesick dari Hasreen.

Dekat mrsm alor gajah, aku dah tak dengar orang panggil aku acin dah. orang semua panggil aku hasreen. sometimes ada jugak yang tak ingat nama aku. huhu T^T

Tapi duduk mrsm best jugak :D kalau adikadik upsr atau kakakabang pmr dapat mrsm gi jelah. bab homesick tu memanglah ada tapi sementara je. actually mrsm aku ada program igcse. kira macam english gitulah. buku-buku pun fresh from uk. jyeah, banggo sangat :D

Tapi sorrylah. aku tak speaking dalam blog. aku kan anak melayu sejati*kembang hidung sepinggan* aku pakai lappy sekarang. Tahap kebengong-an lappy ni pepaham jelah. so kbye. asslammualaikum ;)