follow | dash
Fearless
yay it's monday!
Sunday, May 26, 2013 @ 9:44 PM | 0 yeolli(s)

\Assalammualaikum/ Helloooooooo hai hehe no Monday bluesss. Actually kat maktab everyday is monday blues except sunday. Currently reading The Undomestic Goddess by Sophie Kinsella. Um um um tak tahu nak cakap apa. Ehhhhh

So, spent the weekends dekat Temerloh, Pahang the food's awesome! Sebenarnya tak pergi mana pun. Duduk dalam bilik all day long je. Ibu terbakar tudung so kena cari tudung baru. Idk if it's the place or what but the tudung there is like 2011. Even ibu yang tak banyak songeh pun kena pergi dua tiga kedai :/ Then, pergi wedding MY anak saudara. Lol tak sangka sebenarnya dah jadi mak sedara hahahaha family ayah besar sangat. I wore baju kurung made in Vietnam mama bought. Lawa amat suka amat.

Pagi tadi constantly watch Emily's videos in Youtube. Somehow I feel lucky muahahahaha entahlah. Oh and saya buat housework tadi. Pagi pagi kena puji hikhok. Then, ingatkan nak buat hw english tapi entah malas pula. And malas nak buat everything so here I am writing a blog something random.

Hasreen's to-do list: Jadi anak mithali- checked!

Ayah tanya movie apa yang best sekarang ni. Kalau ada, ayah cuti then spend a day dekat alamanda. Um cerita apa? Entahlah ayah :/ Oh ya sebelum terlupa, nak survey tempat buka puasa yang murah dekat melaka. Any suggestion? Ingat nak buat dekat hotel tapi hahahaha banyak duit kau nak bayar tahun lepas pun cukup cukup makan dekat tempat seafood.

Ok byeee tak tahu nak buat apa lagi. Heh suara Hyorin amatlah merduuu hmm kbai.





Two weeks of awesomeness
Thursday, May 23, 2013 @ 11:07 PM | 2 yeolli(s)



\Assalammualaikum/ Hai. So hari ni dah start cuti for mid sem break. Suka yang teramat! Last paper waktu exam tu sivik so yeah baca sikit je. Disebabkan sivik last paper, ramai yang siap awal pastu tarbentuklah lautan manusia tidur berbantalkan lengan hahahahahaha. Maaf, saya bukan salah seorang manusia tu :p

Lepas bagi paper, semua masih mamai *except me and Raziq, 'cause we're so cool we don't sleep duh. And I'm jumping in the air screaming "BALIKKKKKKK" Then semua pandang belakang. Come on, takkan korang tak excited nak pergi jauh jauh dari azkaban kut? Tulah tidur lagi, tidur!

The night before maths exam, saya siapkan to-do list at home for two weeks. Farah ngan Ellya gelak je pastu diorang kata "awalnya buat to-do list. Buatlah lepas maths." No way I miss my home so much I can't hardly wait.

Hasreen's to-do list for two weeks at home.


Ada banyak lagi tapi dah lupa. Dua-tiga kali nak buat list ni sebab Jeeha ngan Najwa kacau. Benda yang tak nak dibuat ditulis. Very the whatttttt. Ada yang dah dibuat. Renovate blog tu, ingat nak tukar skin tapi mood malas datang so tak jadilah. Barbie dah  tengok. Hahahahahah okey bye nak baca novel. Can you believe that Bangi dah ada MPH dekat pkns? Tak payah pergi alamanda dah :)