follow | dash
Fearless
Two weeks of awesomeness
Thursday, May 23, 2013 @ 11:07 PM | 2 yeolli(s)



\Assalammualaikum/ Hai. So hari ni dah start cuti for mid sem break. Suka yang teramat! Last paper waktu exam tu sivik so yeah baca sikit je. Disebabkan sivik last paper, ramai yang siap awal pastu tarbentuklah lautan manusia tidur berbantalkan lengan hahahahahaha. Maaf, saya bukan salah seorang manusia tu :p

Lepas bagi paper, semua masih mamai *except me and Raziq, 'cause we're so cool we don't sleep duh. And I'm jumping in the air screaming "BALIKKKKKKK" Then semua pandang belakang. Come on, takkan korang tak excited nak pergi jauh jauh dari azkaban kut? Tulah tidur lagi, tidur!

The night before maths exam, saya siapkan to-do list at home for two weeks. Farah ngan Ellya gelak je pastu diorang kata "awalnya buat to-do list. Buatlah lepas maths." No way I miss my home so much I can't hardly wait.

Hasreen's to-do list for two weeks at home.


Ada banyak lagi tapi dah lupa. Dua-tiga kali nak buat list ni sebab Jeeha ngan Najwa kacau. Benda yang tak nak dibuat ditulis. Very the whatttttt. Ada yang dah dibuat. Renovate blog tu, ingat nak tukar skin tapi mood malas datang so tak jadilah. Barbie dah  tengok. Hahahahahah okey bye nak baca novel. Can you believe that Bangi dah ada MPH dekat pkns? Tak payah pergi alamanda dah :)