follow | dash
Fearless
The First
Tuesday, May 29, 2012 @ 9:28 PM | 0 yeolli(s)


Assalammualaikum dan salam lunchtime :)
Saya tukar skin lagi. And sorry, terbuang linkies. Just cbox me if I've delete yours. I'll get them back #ohmyenglish :p Mehh saya citer about my boarding life. First part yeyeh XD

Minggu terakhir sebelum cuti sem, batch 99's ada minggu olimpiad. Hari selasa pulak, kitorang satu batch pergi Dataran Pahlawan dekat Melaka tu. Aim; Tengok coral pebende entah and tengok dyno life. sangat bosan. Miss Shaz pula bagi task interview tourist. AT LEAST 10 ._.

Baru interview enam tourist, roomate call, dia kata jangan interview dah. satu group dah kene sound dengan security. Bila dah stop tu, shopping lew kejewnyeRRR #rempittime

Dekat sana, titew beli gelang tangan yang buat nama tu. Hehe. Titew buat nama Hasreen. Lagi satu tu nama Sunny. Sangat comel. Hikhik. Then, masuk FOS dengan kawan. Beli baju sebab diorang ada offer. Lagipun minggu olimpiad kena pakai baju tshirt bebanyak. Apa lagi, boronglah satu.

Balik tu, semua orang penat. Oh btw, sebelum minggu olimpiad, satu dorm tengok citer White yang Eunjung berlakon tu. Sangat best. Seram? Adalah sikit tapi tak rugi pun kalau tengok. Lagu dia memang seram tapi best. Titew dah letak dalam mp3. Kihkih :3

Can you see me, Right behind you, I'm White :3



After everything :')
Saturday, May 26, 2012 @ 7:19 AM | 0 yeolli(s)

Photobucket

Assalammualaikum and annyeong :D Seperti biasa, saya berada di rumah dan bukan di asrama. Uuuu 2 minggu di rumah goyang kaki. Tak payah dengar Pengetua speech. Tak payah dengar budak JJM memekak waktu prep. Hihi.

Nak tahu JJM tu stands for apa? Jabatan Juvana Maktab. My class dapat gelaran tu. Nak bangga ke idok? hewhew :3 My roomate akan pakai braces. Jeles  gile. Kite jauh nun dari dia ni lambaaaaaaaat lagi nak pakai braces.

Gambar dekat atas tu, Yoona and Sunny SNSD. Sunny comel as always. Tengah promote hashtag #GetWellSoonYoona . She's sick and will celebrating her birthday in a few days.

Okeyyyy, sepanjang ada dekat maktab banyak benda nak cerita. Tapi we start with just well, today. My dad belikan mp3. Sangat suka. Heeeee.

Photobucket
Sangat terharu dengan friends Bangi yang menunggu ketibaan saya :) Ayat takleh blah lagi ke? Hewww :3 Kboi. Si adik dah memekak -.-


Friday, May 25, 2012 @ 6:35 AM | 0 yeolli(s)