follow | dash
Fearless
yay it's monday!
Sunday, May 26, 2013 @ 9:44 PM | 0 yeolli(s)

\Assalammualaikum/ Helloooooooo hai hehe no Monday bluesss. Actually kat maktab everyday is monday blues except sunday. Currently reading The Undomestic Goddess by Sophie Kinsella. Um um um tak tahu nak cakap apa. Ehhhhh

So, spent the weekends dekat Temerloh, Pahang the food's awesome! Sebenarnya tak pergi mana pun. Duduk dalam bilik all day long je. Ibu terbakar tudung so kena cari tudung baru. Idk if it's the place or what but the tudung there is like 2011. Even ibu yang tak banyak songeh pun kena pergi dua tiga kedai :/ Then, pergi wedding MY anak saudara. Lol tak sangka sebenarnya dah jadi mak sedara hahahaha family ayah besar sangat. I wore baju kurung made in Vietnam mama bought. Lawa amat suka amat.

Pagi tadi constantly watch Emily's videos in Youtube. Somehow I feel lucky muahahahaha entahlah. Oh and saya buat housework tadi. Pagi pagi kena puji hikhok. Then, ingatkan nak buat hw english tapi entah malas pula. And malas nak buat everything so here I am writing a blog something random.

Hasreen's to-do list: Jadi anak mithali- checked!

Ayah tanya movie apa yang best sekarang ni. Kalau ada, ayah cuti then spend a day dekat alamanda. Um cerita apa? Entahlah ayah :/ Oh ya sebelum terlupa, nak survey tempat buka puasa yang murah dekat melaka. Any suggestion? Ingat nak buat dekat hotel tapi hahahaha banyak duit kau nak bayar tahun lepas pun cukup cukup makan dekat tempat seafood.

Ok byeee tak tahu nak buat apa lagi. Heh suara Hyorin amatlah merduuu hmm kbai.