follow | dash
Fearless
//New Things
Thursday, March 15, 2012 @ 3:57 AM | 0 yeolli(s)

Photobucket
Assalammualaikum and hello to you, you, you, you and awesomely YOU. Okay that's annoying. Ehhhhhhhhhh, kenapa aku speaking pule ni -.- Ohh, btw, aku join satu grup ni:

IGCSE 1'ST BATCH MJSC ALOR GAJAH
Diorang memang online freak gegile. Saya tak menang tangan nak ikut update diorang. Sekejap tukar photolah, gosiplah, homeworklah. Kawan maktab addlah. But diorang da bomb. Best gila. Paling best tu sorang kawan ni dia baik gegile. Dia bagi jawapan untuk homework kitorang. So unbelieveble :D

Oh, dan saya jumpa satu blog kawan maktab. Her name is Syasha. Sama nama manja :) Family besar saya panggil saya syasya. Dunno why ._. Oh btw,  klik pergi blog awesome dia :)

Lagi satu benda nak citer ni, Kak Anis yang comel, cantik, cute dan seangkatan tu retweet my tweet :D Tak percaya? tengok pic kat bawah ni.

Klik untuk tumbesaran. Oh, disebabkan excited sangat, terlupa nak letak url blog. Namoo curi eh? Haha, sape mau curi? :p Korang mesti kata bajet jelah. setakat retweet bagai nak citer satu dunia. Tapi ni first time akak hotstuff retweet tweet saya. Terharu ni. Btw, blog Kak Anis comel di sini :D dannnnnnnnnn My twitter :)
Ohkbai :)



Saengil Chugha Myungsoo :)
Tuesday, March 13, 2012 @ 1:10 AM | 0 yeolli(s)

Photobucket

Annyeong and assalammualaikum :)

Sebenarnya saya tak berapa minat gilagila tahap cipan dekat Myungsoo ni. Tapi disebabkan tanggungjawab sebagai kpoppers yang ingin melihat industri kpop berkembang, saya meneruskan post tentang ehem, pujaan kpoppers yang berjantina perempuan. Lol. Skemanya ayat aku -.-

Sooo.... Happy birthday Myungsoo :D 13 March? Saya 22 March #promotekejap hewhew :3 Sekarang ni Myungsoo berapa tahun agaknya? Nak check di wikipedia kejap ^o^

2 MINUTES LATER...


Dia umur 21 dekat Korea. Ohmyyyy. Inspirit panggil Myungsoo ni apa eh? L or Myungsoo? Haha. K tamau tahu :P Saya kenal Myungsoo bile ehhh? Oh! Waktu baca FF Nana unnie. Best gila :D Myunsoo dengan Jiyeon. Aishh comel gitu :D


*pop*

Gambar siapa ni? Terpampang cenggitu je. Tunang Myungsoo ke? Haha. K tak lawak -.-

This is Ailee. Actress dekat Dream High 2 yang starring Hyorin tu -.- kpaper jelah. Saya suka suara Ailee. Sedappppppppppppppppppppppppppp gila. Siyesly. Ni link single dia. Klik sini si cantik dan si kacak :) .
Suara dia, ohgosh. One in a million, shayang. Muka dia pun memang pujaan lelaki dia Malaysia. Tapi saya tak suka tengok dia ikat rambut. Doesn't suit for her AT ALL. Bila dia lepas rambut dia memang lawa seperti orang korealah. Lol.

Okey, sampai si sajaaaa. Saya sudah lunaskan tanggungjawab saya sebagai kpoppers. Anda bila lagi? Abaikan ayat terakhir. Haha. Assalammualaikum, ppyong~ 

An Awesome Week :D
Thursday, March 8, 2012 @ 9:02 PM | 1 yeolli(s)

Photobucket

Assalammualaikum dan salam pagi petang siang malam. Sekaarang baru balik dari maktab. Perghh best gila. HAHA. Penat gila dekat maktab waktu tu. Ada minggu aktiviti. Campur dengan sukantara tu, memang boleh pengsanlah kalau diet. Cakap pasal diet ni, saya sekarang makin genduttttttt :D setiap malam makan maggi. Teringat lepas exam tu, satu dorm buat maggi party. Walawey best gile.

Tapi yang sedih sob sob sangat tu, BM saya dapat C. Ada yang fail BM. Memang ramailah yang fail BM. Lol. Cikgu pun dah kata batch form 1 terlebih celup. Pandai speaking je, cakap melayu terbelit. HAHA. Geografi dapat B. Sebab saya baca buku mainmain jer waktu tu. lol.

Waktu minggu aktiviti kitorang ada pertandingan sandwich. Teringat pertandingan sandwich dekat SKS7 dulu. Saya letak button mushroom, ayam salai, salad, cheese, thousand island, mayonis dan segala benda yang merapu. Tapi sandwich yang saya dan rakan homeroom buat, kitorang buat sardin campur cheese. Salad pula kitorang blend dengan mayonis, cheese dan sos cili. Sedap tidakk? :D Ada waktu tu saya tengah makan sandwich, tibatiba ada budak mana entah bukak black pepper. Rasa macam nak tersembur sandwich tu. Oh ye, batch form 1 kitorang, ramai tak tahu maksud tersembul. Teruk bebenor.

Sekarang, saya berada di rumah. I was like,  OH YEAH YEAH. Dunia ini ana yang punya. Jangan jelly melly shayanggggg :D Tapi fb, twitter and such saya tak aktif dah. Sekarang nak aktifkan balik semuanya muahaha. Okey, saya nak blogwalking, kbai. Ehhhhhh, kejop. Cantik tak skin baru ni? Comel kan? Hoho. Kbai, Assalammualaikum :)