follow | dash
Fearless
aku gile , aku gile :PP
Thursday, October 6, 2011 @ 6:23 AM | 0 yeolli(s)

Photobucket

Halolo , tadi ada banyak nak citer . Tapi sekarang dah blank . Ni dua beradik lah ni . Sepahkan bilik orang . okeke , tak professionallah pakai blog sekadar nak merungut . Okey , bagi lima minit nak pikeh balik . ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ. Okey ! Dah ingat !

1st , tadi final futsal , 6B vs 6F . Mulanya waktu lawan , 6B skor gol tapi bola keluar ikut tepi . KELUAR IKUT TEPI ! bukan MASUK IKUT TEPI . Gol kitorang takde jaring , lek ah . Yang pelik bin ajaib bin malaun ni , cikgu kata TAK MASUK ! terpaksalah buat penalti sebab 6F TAK GOL SATU PUNNNN ! Yang sakit hatinya , aku ni , aku ni , duduk belakang gol enjoy the show ni , nampak mana gol , mana tak gol , 6B gol DUA KALI ! DUA KALI ! tapi ada cikgu kira ? TAK ! CIKGU TAK KIRA ! CIKGU KIRA 6F ! Cishhhhhhh . Sialan . Aku ni yang jadi saksi , citer kat cikgu , cikgu kata tak nampak , tak nampak .

Memanglah cikgu tak nampak , enjoy chit-chat tepi padang jer . --'

Hisshh , buang sifat mazmumah kau tu , kau tulis blog nak santai-santai . Tak yah ah emo lebirr .

Lepas game tu habis , kitorang punya kelas , 6C , lawan suka-suka . Girls vs Boys . Mula-mula sikit jer tau yang join , lama-lama ramai pulak . Bayangkan , perempuan 6C melayu terakhir ni nak lawan dengan lelaki yang ganas ni ? Kalah lah , beb ! Tapi goalkeeper kitorang pun okey gak . HEHE . And then cikgu datang , marah-marah suruh masuk kelas , game dah abis , yelarr cikgu !

6C kalah , tapi kitorang nak buat betul-betul untuk pertandingan nasyid karang . Nak tebus balik . Futsal kalah , takkan nasyid pun nak kalah . Jangan bagi muka kat 6F. Waktu pertandingan muslimah , diorang jugak yang menang . Issh , sakit hatiku ini walaupun aku bukan budak 6B . Dah-dah , jangan ingat lagi . Buat setan sonok jer .

Balqis beli speks nerdy yang macam korea tuh , cikgu tanya , apsal besar sangat bingkainya ? Aku dengan bangganya jawab , trend korea cikgu ! ;D Cikgu bagi tengok gambar kat Tiara Beach Resort tu , ho , lawak gila muka dorang , nasib baik aku tak join . Pandai cikgu amek candid .

That's all . TATA .