follow | dash
Fearless
I'm insane =='
Wednesday, October 26, 2011 @ 8:21 AM | 0 yeolli(s)

Photobucket

Heyy , Assalammualaikum . Blog aku dah bertukar , dulu hitam , sekarang ungu . Tak banyak berubah , tengok background dia , still blank . Kekadang rasa teringin jugak pakai // buat blogskin . Hoi , ada hati nak buat blogskin . Washed denim pun kau tak khatam lagi . Speaking of khatam , aku dah masuk juz' 30 . Kepada umat-umat islam sekalian marilah kita beribadat .

Ceh , nak berdakwah konon , puase pun belum ganti lagi . Hehe , ni tunggu Amni , nak bagi header kat fb . Karang kalau lambat , tak dapat upah . Eh , aku baik tau , takde men upah-upah .

Pukul lapan malam tadi , aku off fb , bile on balik , 12 notification , apehal ? Okayy , now I know why , Amni stalk gambar waktu pergi resort tu , sakaii --'

Hey , pelajar perempuan paling fofular kat sekolah aku nak pindah . Okayy , aku taktau dia popular ke tidak mengikut statistik , tapi ikut voting , orang ramai pilih diela . Dia tak sombong , dia baik , ngan sesaper pun dia chat kat fb . Tu orang sayang sangat kat dia .

NURFATIN SAAIDAH ZAINAL ,

aku ingat lagi waktu kecik kecik dulu kita main game barbie kat pc , pastu sumer laki aku nak rembat :D
janji tau , nanti jamuan tahun 6 datang , kita tak puas nak ejek _________ lagi .

Dah stop , esok ayah aku nak bawak pergi tengok wayang . Bestnyee , tapi ayah aku cakap , kalau adik aku tak bace buku , takleyy pergi . Woi , ________ , pergi bace buku , karang kempunan aku nak tengok wayang :PP

Isshh , lepas bace blog aissyah , takut ah pulak , dia citer pasal nak amik result nanti , haihh , tak boleh ingatkan hari lain ke , adik angkatku sayang . --'

Okey , dah berjela aku menulis , Assalammualaikum , kbai . :)