follow | dash
Fearless
hey peeps , i'm back :)
Sunday, October 23, 2011 @ 4:32 AM | 0 yeolli(s)

Photobucket

heyy peeps , wah , aku dah selamat sampai rumah , hari Sabtu ngan Ahad , aku pergi Impian Country Resort , bersantai-santai + lawatan dengan kekawan . Seronok weyh ! Dengan air sungai yang sejuk , dengan dorm yang besar , tapi sempit , dengan hutan yang macam ohmygooooodd , memang kira four star lah , sebab makanan yang dia sediakan tak sedap , jujur .

#Day 1

Dah selamat sampai resort , aktiviti bebas lepas solat Asar , perempuan prefer duduk dorm , rasa air dekat tandas , huh, sejuk . Laki pula , dah terjun dekat sungai , tak aci hokayy , uztaz kata jangan mandi lagi , diorang dah terjun , sedeysedey .

Malam , lepas Isyak , kitorang ada nightwalking kat hutan belakang resort , jujur , best . Okayy , tipulah kata best , firstfirst , rasa seram gak , nak jalan-jalan kat hutan tebal tu , nasib baik berpasangan , okey gak :) Pastu lelame jalan , jumpalah pasangan lain , waktu tu sempat agi buat lawak .

Dah habis nightwalking , ada BBQ pula , aku malas nak tengok BBQ , bukannya siap lagi pun , aku pun pergilah tandas basuh apa yang patut .

BEST PART ,

minah mana ntah , dia kata , weyh , kaki kamu berdarah . Aku pandang betis belah kanan , muka aku macam budak biase , aku kate , " ouh , pacat ah tu " dengan muka selamba badak . Pastu minah mana pula kata , cuba check semua , aku chack pula kat buku lali kaki belah kiri . Aku nampak benda berlendir-lendir , aku nak amik tapi tak gerak-gerak , time tulah aku tahu , pacat ada lagi .

Aku pun jerit nyaring . Sambil tu , aku gelak , sebab , aku asyik gelakkan orang pasal pacat kat diorang , aku gelak diri aku sendiri , rasa kelakar pula .

#Day 2

pagi-pagi pukul 8 kitorang still lat dorm , pastu ustaz kata ada jungletrekking . Best ah jungletrekking dia , pastu jungle trekking tu endup dekat sungai . Apa lagi , terjun jerla .

Pastu kitorang siap-siap nak balik , kalau yang awal bersiap , ada time nak tidur . Aku ingat  lagi Amni tanye , mase bile paling best kat Impian Country Resort ?

Aku jawab , mase kena pacat :B