follow | dash
Fearless
Nothing To Say .
Friday, October 14, 2011 @ 9:07 AM | 0 yeolli(s)

Photobucket

Hey , baru habis demam ni , ucaplah alhamdulillah sikett . Thanks  :')

Tadi kan , aku sanggup tunggu sampai pukul 11 semata-mata nak tengok teaser . The Boys dari SNSD . Eceh , cantik pulak baju-baju MV diorang . K , tengok ni pulak :

Photobucket



Haih , ramai sokong Kelantan . Nasib baik Terengganu menang . Takdelah malu berdebat dengan penyokong Kelantan . HEHE . Honestly + Seriously , susah nak cari penyokong Terengganu kat kawasan ni . Ramai budak Kelantan . Actually , kat sijil lahir takde pun tulis asal terengganu tapi sebab situlah tempat aku balik bila beraye , ape salahnya sekali-sekala menyokong . Cehh ...

Yang tak best kan , minggu depan peksa ! Dah habis UPSR pun kena peksa , cikgu jaat kan ? Kalau kertas macam KH , KT , okey lagi , ni Seni ni , memang tak terkatalah . Fail punye !

Anyway , doakan yang terbaik untuk Hasreen Muzammil yang baru lepas demam ni ye , kepala pun dah berdenyut-denyut . #KBAI .