follow | dash
Fearless
I'm Happy Right Now ! ~~
Monday, October 10, 2011 @ 7:04 AM | 0 yeolli(s)

Photobucket

Assalamualaikum , 

Untuk update tentang pertandingan nasyid antara kelas kitorang , pemenang yang ketiga , kelas 6F , baru puas hati aku . Eeeii ... jahat , jahat . Yang kedua , ehem - ehem , 6C lohh ! Yang pertama , --' , 6B , takde moodlah pulak .

Tak aci , tak aci , 6B menang sebab diorang kreatif jer . Ada ke patut diorang hurung budak mana entah jadi mayat ? tergelak ah satu foyer tu . Tapi yang bangga lah , juri iktiraf vokal kitorang sedap . Bangge bangge . 6F ? Okeylah kowt . HEHE . 

NYWAY , cuba tengok minah yang kat atas tu , well , aku sukelah hairstyle tu . Tapi ramai kata tak sesuai untuk aku . Aku bagilah alasan , bukannya nampak pun , pakai tudung . Diorang kate , WHATEVER !
Minah ni senarnya budak korea yang peymes emes dekat japan tu . Bila wartawan tanya pasal hairstyle tu , minah tu cakap tu senarnya rambut palsu jer . 

                                                                       wth .

Lastly , sincerely from my heart , 

Photobucket

Still . kecil hati , takde sorang pun blogger wish kat candidates UPSR ni . T^T