follow | dash
Fearless
Untitled
Thursday, October 27, 2011 @ 4:35 AM | 0 yeolli(s)

Photobucket

Assalammualaikum , PEEPS c:

Heyy , tadi aku pergi alamanda , tengok wayang , real steel atau lebih dikenali besi benar , hehe . Best jugak ah , citer pasaii robot  lawanlawan . And then , budak laki dia tu comeylah , hairstyle macam Greyson Chance , okey tipu , macam Cody Simpson , nopenope , macam Justin BEBEH XD

Pastu pergi MPH , belek-belek buku , terjumpalah kamus bahasa korea , tengok harga , uihh , duapuluh hengget . Letak balik , nak mintak beli buku 16 hengget pun susah , ini kamus korea , lagilah tak dapat . Pastu keluar MPH , terus sms yoseob akish .

wey , kite jumpe kamus korea , belanje boley ? XD

takdelaa , aku tak sms gituh , kena penyepak ah bile jumpa nanti . aku cume cakap , weyh , ade kamus korea kat MPH . tu jer . maklumlah , dia ni peminat tegar korea , nak gosipgosip pasal korea , dengan dia jela . Tapikan , si yoseob akish ni dah lame tak nampak lubang hidung . Ponteeeeeeng aje . Nasib baik dah langsai hutang pekse , cakap pasal langsai , aku hutang dia sengget , entah bile nak pulangkan balik . =='

Oh yeah , sebelum terlupe , Anis Ahmad , sorry tau , saye tak main game tag awak . Bukan aper , demam malas ni tak surut-surut . btw , thanks tau tag kite :')

This is her url :

speechless28.blogspot.com

Ibu aku tanye taknak jual ke kolesi buku pts tu ? aku jawab , hissh , sayang jer . tapi yang berminat boleh call , 0122345668 , mekaseh .

KBAI , kalau tulis lelame makin melalut jadinya , kbai , assalammualaikum .