follow | dash
Fearless
Depress ? maybe .
Monday, December 19, 2011 @ 2:06 AM | 2 yeolli(s)

Photobucket

Assalammualaikum :)

Huii , blog aku ni macam sarang burung musim bertelur jee . Senyap semacam . Aku blogwalking jugak , tapi bw sikit jer . About 5-10 blogs a day . #HAHAnakbajet

Itulah padahnya apabila fokus ke lain . Aku menghilang ke FB , twitter and fanfic aku . pfft , citer fanfic aku ni cam.....(\\-.-//) entahlaa . Lagi best layan FF Jojo-unnie punye . HAHA , tak tipuu~

aku ni pun update sebab taknak korang ingat aku kene culik dengan alien ke ape . Pebende alah kau merepek ni , Hasreen ? HAHA . Tapi best gak laa , aku brainwash Amni bace FF . Addicted lah jugak :D

Okeylaa , byebye , tak tahu nak citer ape , karang merapu susah pulak . Ehhhhh , kejap . owl necklace tu cantiklaa , tapi ade orang kata haremm pakai . Tak tahu naper . ehhhh , byebye . muahmuah . KEJAPP , tapi mustache necklace pun okeyy gak an ? Atuk aku bagi RM500 :p haha , okeybabai .