follow | dash
Fearless
I MISS YOU TOO^^
Tuesday, November 29, 2011 @ 5:34 PM | 0 yeolli(s)

Photobucket

Annyeong !

Okey , entri yang aku buat ni berkaitan dengan , ehemehem , blog ni ,KAKFIZAH:)

Akak , aloo , Hasreen pun miss akak . Ada satu time tu , Hasreen pergi lari dengan Atiqah ngan kekawan lain , kitorang malas nak mengaji , eheh . Pastu kitorang main asrama-asrama , tetibe teringat akak . EHEH .

Tapi kitorang tak berape main asrama-asrama tu , sebabbb , maybe kitorang dah besar kowt ? AHAKS , macam manelah akak bayangkan kitorang sekarang ni yer ? Dah besar ? luls .

Akak , yeahhh , Hasreen ingat kite nyanyi lagu love story tu , tapi sekarang ? Hmm , Hasreen pun dah lame tak test suare nyanyi lagu tu , lirik pun tak ingat , asyik ingat KPOPPPP jer . Ahh , sorry ye akak ? Tapi kitorang takkan lupe lagu tu . Aaaa , jangan marah eh akak ? Nanti tak cantik muke tu -,-

Main spa-spa ? Ohh , Hasreen ingat ! Waktu tu kite sapu bedak and sowhateverr bende alahh tu kan ? Bedak campur air . Pastu time akak atau Atiqah nak sapu kat muke Hasreen jer , mesti geli . HEHE .

AKAK , OH , AKAK , WINDUWINDU :D

Last time kite jumpe tahun lepas , akak pergi sekolah agame punye hari keluarge kalau tak silapp . ngee~

KBAI , akak , Hasreen nak pergi dulu ^^v