follow | dash
Fearless
Touch The Sky
Thursday, November 17, 2011 @ 6:54 AM | 0 yeolli(s)

Photobucket

Assalammualaikum ,

Aku dapat 5A , 5A , 5A ! cehh , banggebangge . Hokayy , aku kecut bile cikgu umumkan satusatu nama pelajar dapat 5A . Nama aku dipangil juga . Howw....seronoknya. And then aku peluk mak aku depan orang ramai . Sambil nangis . eheh , tapi aku jelly jugak mak aku peluk kawan aku :B

Apa yang aku mintak dari keluarga aku . HAHA , yang pertame :

HANDPHONE 
aku bukannya takde handphone , tapi dah hilang . kena curi kowt . aku kate yang secondhand pun takpe . Janji ade .  Tapi harapharap dapatlah handphone mahalmahal . nokia c3 pun okeylah gak (;


KOREA
aku teringin pergi korea . Sebab ? HAHA , hanya satu , beli segala jenis merchandise SNSD ! Dari cawan sehingga ke baju , aku nak ! aku nak !

DSLR
Haha , ni konpem ramai yang mintak . Aku pun nak jugak . Atuk aku tanye nak ape ? Aku kate entahlaa , pikeh luu , tapi senarnya dalam hati dah pasang niat nak mintak DSLR , bertuah dapat cucu cam ni kan ?

Setakat ni :
Handphone , konpem dapat . Korea , ibu kate tunggu tahun depan . DSLR ? aku nak balik kampung , buat baik 30 hari , dapat lah kowt DSLR . HAHA .

Aku saje nak jellykan orang . Jahat kan ? Lagi satu , sebab aku hepi , aku buatkan freebies header .

Photobucket

http://i1089.photobucket.com/albums/i354/Acin1999/Header%20Blog/freebiesyellow.png

Photobucket

http://i1089.photobucket.com/albums/i354/Acin1999/Header%20Blog/freebiespurple.png

Photobucket

http://i1089.photobucket.com/albums/i354/Acin1999/Header%20Blog/freebiespink.png

Photobucket

http://i1089.photobucket.com/albums/i354/Acin1999/Header%20Blog/freebiesgreen.png

Photobucket

http://i1089.photobucket.com/albums/i354/Acin1999/Header%20Blog/freebiesblue.png

Kalau nak pakai , creditlah , ye . Kalau nak edit , editlah , aku tak kesah c:

KBAI , ASSALAMMUALAIKUM !
Aku mintak