follow | dash
Fearless
It Was Enchanted To Meet You :3
Monday, November 21, 2011 @ 2:39 AM | 0 yeolli(s)

Photobucket

Annyeonghaseyo chingu ! Assalammualaikum :D

Aku bukak efbee , aku main coco girl dan sim social . Nampak sangat macam jakun efbee right ? main game pun nak soksek dekat blog . Dulu Professor Compy aku lembap . Jadi tak boleh main game . Sekarang segala bende alah dalam Professor Compy aku daha buang . Jadi semakin lajulah professor kesayangan aku tu . Macam minum tongkat ali bergelen-gelen .

Sorry , aku boring jadi aku nak melalut .

Aku tengah tunggu plant aku kat sim social siap . Lagi satu , energy aku dekat sim social dah habis . Jadi adalah lebih afdal aku semakkan blog aku . Aku jellylah tengok kekawan aku skype  dekat efbee . Aku pun nak skype jugak . Malangnya , aku takde bende alah tu .

Aku tengok satu gambar ni , sorang mamat ni dia skype pakai tudung . Cun tu tak payah cakaplah . Kalah acik cleaner kat sekolah tuh :D ehh , tak boleh panggil dia mamat , nanti kakak dia marah . Okey , panggil dia minah . Eheh , okayokay , panggil dia Haziq .

Andthen , apa lagi he ? Oh yea , aku berbangga tau , gambar aku tangkap ramai jadikan DP . Ade satu gambar ni , entah bile aku tangkap pun aku tak ingat . Gambar candid . Mungkin sebab baju dia cantik kowt .  Irasiras Victoria Beckham gituh .

Aku tengok status , ramai yang mintak Galaxy S II . Aku pun kalau boleh nak , tapi ayah aku kate , orang tuatua je boleh pakai Galaxy S II . Pastu aku tak mintak lagi DSLR kat atuk , ayah aku dah potong , dia kate , DSLR untuk orang tuatua . Eheh , budak yang ade DSLR tu tua lah , aku muda ! #JustKidding :p

Aku dapat Samsung Corby , warne pink . Same cam Iman Alisya yang comel . Eh , yeke ? imancomel tu selalu tukar hp , aku pun pening :p Tapi yang aku tahu , same cam atiqah , tapi dia punye warne kuning .

Samapi di sini saje panglipulara aku , ade kfc depan mate and kilat sudah datang . KBAI .