follow | dash
Fearless
Saengil Chugha Myungsoo :)
Tuesday, March 13, 2012 @ 1:10 AM | 0 yeolli(s)

Photobucket

Annyeong and assalammualaikum :)

Sebenarnya saya tak berapa minat gilagila tahap cipan dekat Myungsoo ni. Tapi disebabkan tanggungjawab sebagai kpoppers yang ingin melihat industri kpop berkembang, saya meneruskan post tentang ehem, pujaan kpoppers yang berjantina perempuan. Lol. Skemanya ayat aku -.-

Sooo.... Happy birthday Myungsoo :D 13 March? Saya 22 March #promotekejap hewhew :3 Sekarang ni Myungsoo berapa tahun agaknya? Nak check di wikipedia kejap ^o^

2 MINUTES LATER...


Dia umur 21 dekat Korea. Ohmyyyy. Inspirit panggil Myungsoo ni apa eh? L or Myungsoo? Haha. K tamau tahu :P Saya kenal Myungsoo bile ehhh? Oh! Waktu baca FF Nana unnie. Best gila :D Myunsoo dengan Jiyeon. Aishh comel gitu :D


*pop*

Gambar siapa ni? Terpampang cenggitu je. Tunang Myungsoo ke? Haha. K tak lawak -.-

This is Ailee. Actress dekat Dream High 2 yang starring Hyorin tu -.- kpaper jelah. Saya suka suara Ailee. Sedappppppppppppppppppppppppppp gila. Siyesly. Ni link single dia. Klik sini si cantik dan si kacak :) .
Suara dia, ohgosh. One in a million, shayang. Muka dia pun memang pujaan lelaki dia Malaysia. Tapi saya tak suka tengok dia ikat rambut. Doesn't suit for her AT ALL. Bila dia lepas rambut dia memang lawa seperti orang korealah. Lol.

Okey, sampai si sajaaaa. Saya sudah lunaskan tanggungjawab saya sebagai kpoppers. Anda bila lagi? Abaikan ayat terakhir. Haha. Assalammualaikum, ppyong~